Julkisivu kuntoon – ulkoremontit Jyväskylän seudulla

Ota yhteyttä!

Älä anna yrityksesi tai kotisi julkisivun rapistua! Huoneistoremontit A. Matilainen Oy tekee ammattilaisen ottein ja työnjäljellä sekä sisä- että ulkoremontit Jyväskylän seudulla.


Hoidamme julkisivujen kunnostustyöt ja maalaustyöt varmalla ammattiosaamisella. Yli 30 vuoden kokemus takaa luotettavat arviot työnkulusta ja tarvittavista työvaiheista. Kysy meiltä myös muista ulkoremonteista ja julkisivujen kunnostuksien palveluistamme, vastaamme mielellämme juuri sinun remonttitarpeisiisi.

Ota yhteyttä ja laitetaan julkisivusi kuntoon!

Viimeistellyt ulkoremontit täsmällisellä aikataululla

Pyydä meidät avuksi, jos kotisi tai yrityksesi tilojen julkisivu repsottaa tai jos tarvitset rakentajaa terassille. Monipuoliset ulkoremonttien palvelumme kattavat kaikki korjaukset kodin tai yrityksesi ulkotiloissa aina terassin rakentamisesta julkisivun maalaamiseen.

Ulkoremonttien palveluihimme kuuluvat:

  • julkisivumaalaukset

  • julkisivuremontit

  • kirvesmiehen palvelut

  • terassien rakentaminen.

Pitkän kokemuksemme ansiosta hoidamme haastavatkin ulkoseinien ja terassien korjaukset sekä remontit ongelmitta. Teemme huolellista työtä, jonka suunnittelu lähtee aina asiakkaan toiveista. Kysy rohkeasti lisää ulkoremonteistamme! Palvelemme Jyväskylän seudulla.

Lue myös kosteusvaurioiden korjauksista